12 Aralık 2012 Çarşamba

şaşırtıcı yalnızlığım

İlk özel yazımı bunu üzerine yazmak aklımın ucundan bile geçmezdi. Ben yaşadığım (veya öyle sandığım :) ) daha az buruk şeylere yer vermek istiyordum. Ama hayat böyle bir şey, ne zaman neyle karşılacağınız belli olmuyor. :)


Başlıktan da anlayacağınız gibi beklemediğim bir şey oldu ve hoşlandığım çocuğun bir kızla ilişkiye başladığına an itibariyle şahit oldum. Hani Yetenek Sizsiniz'e çıkan bir darbukacı vardı ya "sevdiğim kız bana abi deyince..." diye şarkısı vardı hani. İşte onun eşcinsel uyarlamasını yaşıyorum: "sevdiğim çocuk bana abi deyince" :D bildiğin abisi olduk şaka maka. Yani hep öyleymişiz de ben anlayamadım. :) "Çok sarstı mı seni bu olan?" diye sorarsanız, dürüst olayım, beklemiyordum. O yüzden şaşırdım, ama bekliyordum da aynı zamanda. :) Yani demek istediğim heteroseksüel olacağı hep beynimin bir kenarına kazılıydı, özellikle de son zamanlarda; ama bu şekilde öğrenmeyi beklemiyordum. Acaba çevrim içi mi diye bakmak için Facebook'a girdiğimde birden ana sayfamda "Yeliz ile ilişkisi var" yazısını görünce haliyle baya bir şaşırdım. :)

Yine Pollyanna'ya bağlayayım ben: Aman en azından erkenden öğrendim artık ona göre davranırım, neyi konuşup neyi konuşmayacağıma ona göre karar veririm falan filan falan filan... Tamamdır kendimi yine en güzel şekilde uyuttum, artık her zamanki gibi hiçbir şey olmamış edasıyla hayatıma devam edebilirim. Ruhumda açılan yaralar yüzünden inlemek yerine yarayı açacak bıçağı görmezden gelmek insanı daha huzurlu ediyor doğrusu.

Genel itibariyle özetleyecek olursak: Hetero olacağını bile bile sevip ona gönlünde büyük bir yer açarsın. Bunun üzerinde oluşturduğu sevinci henüz yaşayamadan bir de bakarsın ki bir kızla ilişkisi olduğunu öğrenmişsin. İşte o an fark edersin; artık o güzel sahilde güneş batmaktadır. Arkanda o, yeni sevgilisiyle birlikte dururken son kez bakarsın. Yüzünde tanımlayamadığın bir gülümseme oluşur hoşça kal dercesine ve gururlu bir şekilde önüne bakar ufuk çizgisine doğru yoluna devam edersin. İşte eşcinsel olmak böyle bir şeydir: Onurlu ve diğerkam...

 
Bu da ekstradan bir güzellik olsun benden size... :)

4 yorum:

  1. Her eşcinselin hayatına bir kaç tane hetero platoniği girmiştir ;)

    YanıtlaSil
  2. Aa ben bu yorumunu yeni görüyorum :o evet ama pek de platonik değildi, yani öyle gibi değildi en azından. :))

    Bana ilk yakınlaşan o olmuştu, muhabbet açmaya çalışmaları olsun, gördüğünde sarılmaya çalışmaları olsun ne bileyim sanki ilk defa benden hoşlanan ve benim de hoşlandığım biri çıktı belki de sonunda gerçek aşk demiştim. Saflık işte. :))

    YanıtlaSil
  3. Herkes bi hetero macerası yaşıyor :D Ama sana şu kadarını söyleyebilirim düşünce tarzını beğendim. Kendimi uyuttum falan deme. Zira riya ihlasın kapısıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Exodya :) valla yorumun sayesinde ben de baktım da eskiden ne kadar kendimden şeyler yazıyormuşum. :D Şimdi pek bir ciddi olduğumu fark ettim valla. :)

      Hiç de hetero gibi değildi halbuki yakınlaşması filan. Neyse zaten çoook geride kaldı. :) Hayatıma renk katan birisi olarak anımsayacağım artık kendisini. :D

      Yorum için tekrar teşekkürler. :))

      Sil